torsdag den 11. oktober 2012

10-11 Oktober

Goddag alle mine læsere!

Først vil jeg gerne undskylde at jeg ikke bloggede igår, men vi kom ret sent hjem så det var ikke lige det vi havde mest lyst til.

Så vi starter med igår.

Igår var mig og René  ude og se Pegler Yorkshire hvor vi skal arbejde, det var dog et lidt skuffende møde da vi kun lige fik hilst på henholdsvis Richard Grimes og Steve som er de 2 kontakt personer hos Pegler der skal stå for vores tid der, vi fik slet ikke set produktionen eller noget som helst så det har vi til gode til på mandag.

Da vi så skulle hjem derfra sagde Richard der kørte os der ud at han havde et møde i Doncaster og ville sætte os af hjemme hos Sandra også tage os med ind til B&E igen hvor vi skulle havde vores Health and Safety kl 13.00.

Efter dette som tog en lille time skulle vi havde første hjælp hvilket vi alle kendte ud og ind for de ca 5 kursuser vi hver havde i forvejen.

Da vi så var færdig med alt dette kl 16.00 tog vi bussen ind til Sheffield og derefter ind på vores nærmest uofficielle stam pub "The Howard" hvor vi fik nogen pints og nogen slag pool.

Der var vi ca til kl 18.00 hvor vi nu skulle havde noget ordenligt godt og spise i stedet for "Pub grub" som vi havde fået de andre dage.

Vi fandt så en virkelig god italiensk restaurant ved navn 'Strada' hvor vi bestilte noget god Vin og fik henholdvis Hovederet og Dessert, vi fik en lille appetizer i form af hvidløgs brød mens Christian Hillersborg som den eneste havde bestilt forret. Til hovederet fik jeg Rigatoni Siciliana som var en Pasta ret der virkelig var fantastisk sammensat! Derefter fik jeg et himmelsk stykke Cheese Cake og en espresso.

Vi fik sammenlagt.

1 forret
2 potioner hvidløgsbrød.
2 pasta retter
3 pizzaer
1 Kyllinge hovederet.
2 flasker ret god rødvin
2 Fad Øl
1 Espresso
1 Alm kaffe
3 Tiramisu
1 Cheesecake
6 Limon shoots

Alt i alt var regningen 140 pund. vi faldt næsten ned af stolen over hvor billigt det var! 6 mand spiste sig mæt og tilfredse for 1260kr

Lidt stemnings billeder skal i da ikke snydes for!




Vi tog efterfølgende tilbage på The Howard hvor vi lige fik sidste slag pool inden vi tog hjem.


Mig og René kom hjem 23.40 og mente vi havde gjort det ret godt og var klar til at sove og ellers gik i seng.


11. Okt

Vi stod sent op da vi først skulle mødes i Sheffield kl 13.00

Så vi kunne sove helt til kl 9.00

Vi tog så bussen til Doncaster hvor vi kl 11.00 mødtes med Søren og Christan Hansen i toget for at tage ind til Sheffield hvor vi derefter tog a Tram (Sporvogn) til West Street hvor vi kl 13.00 skulle mødes med de andre og 2 fra B&E.

Vi skulle nemlig ind og se en afdeling af Sheffield Universitet der hed Mercury Center - Department of Materials, Science & Engineering.

Dette var frygtelig spændende!

De viste os det nyeste inden for Laser svejsning og hvordan man kunne svejse igennem alle slags metaller med en laser stråle og endda ætse motiver ind i stål plader.

De viste også hvordan de havde 3d printet i titanium! Med både laser print og høj elektricitet!

De viste også hvordan de press støbte metal emner af et pulver med noget binder i som så kunne fjernes med vand og blive til et fast emne efter en tur i en vaccum ovn, dette var specielt godt ved høj produktion af mange emner der alle skulle være ens.

Selve emnerne når de blev fjernet for dette binder krympede så ca 15% hvilket gjorde man skulle tage højde for dette i den matrice man fræste som form til denne støbe maskine.

Jeg har billeder af dette som i ikke skal snydes for og som noget helt nyt vil der komme Film på min Youtube kanal når jeg lige har fået uploaded dem, 720HD kan være ret store og tage lidt tid.

Her er min kanal som der vil blive uploaded film på.
http://www.youtube.com/user/MrRiddersholm

Billederne fra Mercury Center og andre billeder fra i dag kan ses her
https://plus.google.com/photos/105697630273716995860/albums/5798108752335034881?authkey=CJysv5HlhtLD3AE

Vi tog efterfølgende på en pub hvor vi fik en smugle at spise og tog et par slag pool.

Vi tog derefter hjem og fik serveret Spagetti Cadbonara

Og nu vil jeg snart i seng.

Godnat mine læsere! Og følg med imorgen hvor vi skal på AMRC!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar